DELTAGERE PÅ MINE FORLØB SIGER…

Sagt om Selma som underviser og coach

Hun er FANTASTISK! Hun indbyder til ro, fortrolighed og hun er utrolig professionel. Hun er rigtig god til at formidle det vi har arbejdet med under Mindful Flow. Jeg anbefaler klart Selma til andre.

Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv er, at være en del af Mindful Flow – det har ændret mit liv!

– Lotte, Mindful Flow, hold 1 + 2

Helt fantastisk nærværende, rolig og kompetent – jeg har følt mig i rigtig gode hænder.

– Stine, Mindful BodyFlow 1

Selma er en meget dygtig formidler og coach med en meget positiv tilgang.

– Marianne, Mindful Flow, hold 2

Selma er god til at få gruppen rystet sammen. Det fungerer godt at sessionerne indeholder både tale, skrift og bevægelse + at der veksles mellem tunge og knap så tunge emner.

Selma er god til at lægge op til de emner vi skal arbejde med ved at give eksempler. Det kan give en lille ”kickstart” hvis man har lidt svært ved at komme i gang.

– Karina, Mindful Flow, hold 2

Selma er en rigtig god coach og formidler. Siger tingene på en måde der er til at forstå og med en pondus bag, så man ikke er i tvivl om at der er styr på tingene. Hun er god til at få mig til at føle mig godt tilpas.

– Maria, Mindful Flow, hold 2

Venlig, åben, rummelig, tillidsskabende og i stand til at guide på en ikke-styrende måde. En smilende formidler med en energi der smitter.

– Anonym, Mindful Flow, hold 2

Selma er en fantastisk coach og formidler – hun formår at skabe et fedt fællesskab, nærvær og tryghed, samt en følelse af, at alt det man render rundt og tumler med er helt normalt. Hun er meget ærlig og direkte, hvilket gør hende enorm troværdig til en person, som rigtig mange kan relatere egne problemer til.

– Christina, Mindful Flow, hold 1

Empatisk, kompetent, imødekommende!

– Tanja, Mindful BodyFlow

Jeg har oplevet Selma som yderst positiv, givende, dit glade og smilende sind smittet 🙂

Du er dygtigt og målorienteret.

– Carina, Mindul Flow hold 2

LOTTE, Mindful Flow hold 1+2

Hvorfor valgte du Mindful Flow?

“Jeg fik Mindful Flow og Selma anbefalet af en kollega, som sagde, at Selma var smadder dygtig og havde et forløb lige for mig.

 

Jeg har været stressramt, og hele mit liv har jeg haft dårligt selvværd, som har kunnet mærkes i alt hvad jeg gjorde i mit liv. Jeg var dårlig til at sige nej og påtog mig alt for mange opgaver. Også opgaver jeg slet ikke havde lyst til.

Inden jeg startede på Mindful Flow var jeg meget indadvendt. Jeg stolede ikke nok på mig selv og var sikker på, at jeg ikke var god nok. Meget usikker på mig selv. Min krop var slet ikke i balance med mit hoved og det var ofte hovedet og de negative tanker der styrede dagens gang og humør.”

Hvad har forløbet betydet for dig?

“Jeg har ændret meget i min hverdag. Jeg har meget fokus på hele mit tankesæt omkring mig selv, og det liv jeg har. Og det virker! Jeg er begyndt at sige nej til invitationer og mærker efter hvad jeg har brug for lige nu. Jeg står ved mig selv og er blevet meget mere glad i hverdagen.

 

Det vigtigste jeg tager med er den ro, glæde og selvtillid/selvværd jeg har fået genskabt i mit liv. Jeg har fået rigtig mange redskaber med mig, som jeg bruger, når jeg møder modstand i hverdagen.”

Hvorfor skulle andre vælge at deltage på forløbet?

“Fordi det er livsændrende at deltage i forløbet, hvis man virkelig vil det og tør lave de handlinger, som er nødvendige. Man bliver helt klart et bedre og mere positivt menneske.”

KARINA, Mindful Flow hold 2

Før forløbet:

“Jeg var stresset og især ked af at have svært ved at tage initiativ, irriteret over min tendens til overspringshandlinger og vred på mig selv over, at jeg ofte havde svært ved at ”tage mig sammen”

Hvad har forløbet betydet for dig?

“I stedet for at blive irriteret/utilfreds med mig selv, når jeg ikke kan ”tage mig sammen”, forsøger jeg nu at stoppe op, og finde ud af hvorfor, og hvad jeg evt. kan ændre. Det samme gælder, når jeg foretager mig ting, som jeg fortryder bagefter. (f.eks. spise slik, eller shoppe – er det fordi jeg faktisk har lyst, eller er det for at dække et andet behov?)

 

Jeg er også blevet bedre til at lytte til min krop, hvad den gerne vil. Jeg føler mig mere i balance, og er blevet bedre til at acceptere den jeg er.”

Hvorfor skulle andre vælge at deltage på forløbet?

“Man opnår en større bevidsthed om sine reaktionsmønstre, og får værktøjer til at kunne ændre/forbedre dem.

 

Mange synes at dagene flyver afsted. Ved at deltage her, giver man sig selv muligheden for at genvinde styringen.”

CHRISTINA, Mindful Flow hold 1

Hvorfor valgte du Mindful Flow?

Jeg ville gerne arbejde noget mere med mit sind, blive bedre til at mærke min krop, prioritere mig selv samt blive min egen bedste ven i stedet for min værste fjende.

Jeg var generelt meget hård ved mig selv, og jeg havde fuldstændig brudt kontakten mellem mit hoved og min krop. Kunne ikke mærke mig selv.

Hvad har forløbet betydet for dig?

“Jeg har mere fokus på MIG, og på hvad JEG vil/ikke vil/mine følelser. Jeg er blevet bedre til at få sat en stopper for mit tankespind som puster liv i frygten, og jeg er blevet opmærksom på mine frygtstrategier og dulmestrategier. Jeg er blevet meget mere tro mod mig selv, mine følelser og lyster, samt at slippe af med en stor del af den ellers så konstante dårlige samvittighed.
Jeg tør tro på, at jeg er god nok, som jeg er.”

Hvorfor skulle andre vælge at deltage på forløbet?

“For at opnå større indre ro, selvaccept og indre lykke. For at lære at sætte sine egne behov i fokus, slippe af med den dårlige samvittighed og den indre ”stride kost”.

MARIA, Mindful Flow hold 2

Hvorfor valgte du Mindful Flow?

“Jeg følte ikke rigtig, at jeg var det rigtige sted i livet, men vidste heller ikke, hvad jeg skulle gøre ved det.”

Hvad har forløbet betydet for dig?

“Det har betydet rigtig meget. Jeg er blevet meget bedre til at lytte til mine egne behov og til at handle på dem. Jeg har bl.a. været en rigtig pleaser. Jeg har sagt og gjort mange ting for at gøre andre tilfredse, mens jeg selv har gået og krummet tæer.

 

Jeg har fået taget mod til at spørge om mulighed for at tage den uddannelse jeg gerne vil have. Det kunne ikke lade sig gøre, så nu tager jeg den bare om aftenen i stedet. Jeg er blevet bedre til at tage mig tid til mig selv, både med motion og med afslapning.”

Hvorfor skulle andre vælge at deltage på forløbet?

“Det er noget alle burde være med til. Det er så givende på mange måder.”

VIRKSOMHEDER SIGER…

Selma er unik, super skarp og et fantastisk dejligt menneske. Jeg har haft fornøjelsen af, at have Selma som coach på mine seminar – og hun har virkelig hjulpet deltagerne til at opnå kvantespring i deres liv. Har også selv brugt Selma og ja hun stiller bare de rigtige og de gode spørgsmål, der gør at jeg personligt kan anbefale hende som coach. Med Selma ved din side er vej mod målet meget nemmere. SELMA Rock´s

Robert Rolfsted, CEO (Chief Emotional Officer) – Public Speaking, Author and Transformations Specialist.

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Selma over flere omgange. Først da hun var jobkonsulent i Krifa og siden hyrede vi hende som danseinstruktør ved en medarbejdssamling. Begge dele har været en fornøjelse.

Selma er kreativ, initiativrig og fuld af energi. Hendes humør og positive tilgang til udfordringerne smitter. Og hendes kompetente løsninger holder. Så jeg kan varmt anbefale Selma – både som fast medarbejder og freelancer.

– Henri Brorson, Digital chef hos Krifa

Spændende indhold og godt præsenteret. Du brænder tydeligvis for indholdet.

– Søren Rasmussen 
Drifts- og Affaldschef
, Assens Affald & Genbrug A/S

Inspirerende. Godt med involvering, god variation.

Temaet er altid relevant.

– Bettina Lundskjold
CSO – Salgs- og Marketingchef, MV-Nordic