OM MENNESKET OG MISSIONEN BAG

 

Jeg er glad for, at du er landet her, for jeg lavet hjemmesiden til dig.

Dig, der:

  • Er, eller har været ramt af stress, angst eller depression
  • Føler at du overlever mere end du lever
  • Står overfor en forandring i dit arbejds- og/eller privatliv

Til ledere og medarbejdere, der:

  • Ønsker at skabe bedre trivsel i en ofte travl og foranderlig hverdag insisterer på at skabe bæredygtige løsninger til gavn for alle.

Mit udgangspunkt er, at for at skabe bedre trivsel, må vi stoppe op. Se os omkring. Og så må vi tage ansvar og handle på det, der kan skabe de bæredygtige løsninger.

Lidt om mig

 

Mit bidrag er, at give dig konkrete, praktiske værktøjer, der kan implementeres i både hverdags- og arbejdsliv.

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg interesseret mig for den menneskelige psyke og i særdeleshed, hvad der skal til for, at vi som mennesker trives – både professionelt og privat.

Det er også det, der har drevet mig gennem de seneste 15 år:

  • Når jeg har sparret med ledere og medarbejdere om forebyggelse og behandling af stress og stressrelaterede symptomer som angst og depression
  • Når jeg har faciliteret workshops om ledelse, trivsel og mental sundhed på arbejdspladsen
  • Når jeg har hjulpet 100-vis af mennesker til et mere meningsfuldt (arbejds-) liv gennem individuel coaching og gruppeforløb
  • Når jeg har rekrutteret medarbejdere til stillinger på alle niveauer i en organisation

Baggrund og uddannelser

Formelt har jeg, foruden en række videreuddannelser indenfor medicinsk yoga, flow, mindfulness og coaching, en Master i virksomhedskommunikation og en Bachelor i erhvervsøkonomi og sprog.

Jeg er uddannet danselærer, landsinstruktør i DGI indenfor dans og har undervist flere 1000 hold indenfor fitness og til store og små events gennem snart 20 år.

I foråret 2017 valgte jeg at slippe med begge hænder, forlade mit job som Nordisk HR-chef for en stor, global koncern og dedikere mit arbejdsliv til at styrke og udvikle mennesker og organisationer. For jeg ved, at vi kan gøre det bedre.

Privat

Privat er jeg gift og mor til 2 og bor i naturskønne omgivelser i Kolding. Jeg er født på Færøerne og finder naturligt inspiration, styrke og ro i naturen.

Lotte

Hun er FANTASTISK! Hun indbyder til ro, fortrolighed og hun er utrolig professionel. Hun er rigtig god til at formidle det vi har arbejdet med under Mindful Flow. Jeg anbefaler klart Selma til andre.

Conja

Empatisk, kompetent, imødekommende!

Tanja

Super dygtig og kompetent. Meget behagelig stemme.

Stine

Helt fantastisk nærværende, rolig og kompetent – jeg har følt mig i rigtig gode hænder.

Christina

Selma er en fantastisk coach og formidler – hun formår at skabe et fedt fællesskab, nærvær og tryghed, samt en følelse af, at alt det man render rundt og tumler med er helt normalt.

Maria

Selma er en rigtig god coach og formidler. Siger tingene på en måde der er til at forstå og med en pondus bag, så man ikke er i tvivl om at der er styr på tingene. Hun er god til at få mig til at føle mig godt tilpas.

Kontakt mig