INDIVIDUELLE SESSIONS

Med FLOW Specialist, Selma Kjærbo

 

1:1 Flow-sessions

Er det tid til en positiv forandring i dit arbejds- og/eller privatliv?

Til at få hjælp til at ændre uhensigtsmæssige mønstre ift. din karriere, dit helbred, din hverdag eller dine relationer?

Jeg kan hjælpe dig med at skabe et naturligt flow i det område af dit liv, du har allermest behov for. Jeg hjælper dig med at afdække, hvad der forhindrer dig i at opnå de resultater, du drømmer om, og guider dig mod dit mål. Skridt for skridt. 

Jeg har specialiseret mig i 2 hovedområder: krop/sundhed og karriere

KarriereFLOW sessions

Et karriereFLOW forløb sætter fokus på dig og dit arbejdsliv. Det kan være, du står overfor et jobskifte eller er i tvivl om du er på rette hylde arbejdsmæssigt.

Her kan du nyde godt af både min baggrund som FLOW-specialist, men også mine 15+ erfaring med HR og mit netværk.

BodyFLOW sessions

Et BodyFLOW forløb sætter naturligt nok fokus på dit forhold til din krop. Det kan være, at du ønsker et vægttab, at blive stærkere eller at få et bedre forhold til din krop. Forløbet aftales individuelt og er ofte en kombination af personlig træning og coaching.

Her kan du nyde godt af mine snart 20 år i fitness-branchen som instruktør og personlig træner og selvfølgelig mit arbejde med at skabe kropsligt flow.

Lotte

Hun er FANTASTISK! Hun indbyder til ro, fortrolighed og hun er utrolig professionel. Hun er rigtig god til at formidle det vi har arbejdet med under Mindful Flow. Jeg anbefaler klart Selma til andre.

Conja

Empatisk, kompetent, imødekommende!

Tanja

Super dygtig og kompetent. Meget behagelig stemme.

Stine

Helt fantastisk nærværende, rolig og kompetent – jeg har følt mig i rigtig gode hænder.

Christina

Selma er en fantastisk coach og formidler – hun formår at skabe et fedt fællesskab, nærvær og tryghed, samt en følelse af, at alt det man render rundt og tumler med er helt normalt.

Maria

Selma er en rigtig god coach og formidler. Siger tingene på en måde der er til at forstå og med en pondus bag, så man ikke er i tvivl om at der er styr på tingene. Hun er god til at få mig til at føle mig godt tilpas.

Sessionerne foregår enten som personligt møde eller via Skype/telefon.

Der er mulighed for at kombinere 1:1 sessioner med personlig træning til samme pris. Alle forløb starter med en flow-session.

5 sessioner á 1 times varighed:

Private:

4.375 inkl. moms (første gang 1,5 time)

Business:

4.375 kr. ekskl. moms plus evt. kørsel

Book tid nu

Er du i tvivl om noget?

Jeg tilbyder altid en gratis afklarende samtale pr. telefon. Udfyld formularen, så kontakter jeg dig snarest muligt.

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 3072 0898.

Kontakt mig